Op basis van de verscherpte corona maatregelen is besloten om de Kerstmarkt Passewaaij 2021 te annuleren.

Regelgeving
Voor evenementen en festivals is nu ook een corona check nodig, dus dat betekent dat ze het terrein zouden moeten afzetten. Vanwege de opzet van de markt en de entertainment eromheen word het niet meer gezien als doorstroomevenement. Gezien het feit dat binnen het af te sluiten gebied ook woningen en essentiële winkels gesitueerd zijn is het niet wenselijk/mogelijk het terrein af te sluiten en QR-codes te scannen.

Opties
Alle mogelijke opties zijn de revue gepasseerd, maar soms moet je een besluit nemen wat je eigenlijk niet wilt. Het is niet verantwoord om met de geldende maatregelen en de enorme druk op de zorg, een kerstmarkt te organiseren.

Bedankt… op naar 2022
Zet de datum alvast in je agenda:

Zondag 11 december 2022