Na een paar jaar uitstel heeft de organisatie laten weten dat we zoals het er nu naar uitziet eindelijk groen licht hebben voor de organisatie van het Zomerfeest Passewaaij 2022. Ze hebben er zin in, en ze hopen jij ook. Dit keer organiseren we het op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. Heb je eerder al kaarten gekocht dan zijn die ook nu nog gewoon geldig. Je hoeft dus geen extra stappen te ondernemen. 

Een deel van de programmering is aangepast. Door het diverse malen uitstellen (i.v.m. corona) zijn er een paar artiesten die we spijtig genoeg niet voor de 2022 editie van het Zomerfeest hebben kunnen strikken.

Ondanks dat is er toch een mooie programmering, we moesten op zoek naar een paar alternatieven. Door verplichtingen in het buitenland moesten ze op zoek naar een vervanger voor Jan Smit en Frans Duijts. Deze twee artiesten zullen worden vervangen door een 3tal andere namen. Als vervangende artiesten mogen we Jeffrey Heesen, Stef Ekkel en Wesley Bronckhorst toevoegen aan onze line-up. Jullie kunnen er dus vanuit gaan dat we ook in 2022 er een geweldig feest van gaan maken! 

De feesttent staat op het grasveld tussen het winkelcentrum en de Reine Claude ( bereikbaar via de notarisappel).

Elk jaar wordt er op zondag tijdens het Zomerfeest Passewaaij een braderie gehouden, dit jaar is dat niet anders. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de organisatie van deze braderie nu echter in handen van Dynamic Promotions.

De organisatie hoopt met deze partner de braderie nog specialer, groter, leuker en gezelliger te maken als voorheen!

De laatste informatie staat op https://www.zomerfeestpassewaaij.nl/