Een inwoner van de Dijkmanzoet is vanavond gebeld door een anoniem nummer wat zogenaamd van de Politie eenheid Tiel zou zijn. Ze vertelde dat er afgelopen nacht drie jongens waren aangehouden en dat de politie in de auto van de verdachten een briefje had gevonden met de naam en adres van die gene die ze belde.

Ze vroegen de bewoner of er een ringdeurbel of andere camera’s om de woning aanwezig waren. De kleinzoon heeft een stuk van het gesprek opgenomen en op het moment dat de bewoner controle vragen ging stellen hing men op.

Dit is natuurlijk geen politie mogelijk zijn ze voor verkenningswerk bezig zijn. Als je gebeld wordt met dit verhaal geef natuurlijk geen informatie vrij.

Bel wel met de politie via 0900 8844. 

Wees scherp op verdachten situatie en bel indien nodig meteen met 112.