De Notarisappel in verdeeld in twee Buurtpreventies te weten Notarisappel-west en Notarisappel-oost. Om de WhatsApp-groep zo goed mogelijk te laten functioneren is er een soort gedragscode opgesteld: de SAAR-methode. Die bestaat uit 4 soorten acties.
 1. Signaleer
  Zie je iets verdachts, bijvoorbeeld 2 personen in de tuin van een ander, probeer dan goed te onthouden wat je hebt gezien. Let op kleding, geslacht, huidskleur, lengte en gezicht. Zie je een verdacht voertuig, noteer dan de kleur, het merk, het type en het kenteken.
 2. Alarmeer
  Zie je iets waarbij de politie direct in actie moet komen? Bel dan altijd eerst 112 voordat je het signalement doorgeeft in de WhatsApp-groep. Is er geen spoed bij de melding, maar wil je wel de politie inlichten? Bel dan 0900-8844.
 3. App
  Dit is het bericht waarin je het daadwerkelijke signalement doorgeeft en beschrijft wat je gezien hebt. Geef ook aan of je de politie wel of niet gebeld hebt.
 4. Reageer
  Nadat je het signalement hebt doorgegeven is er misschien de mogelijkheid om de personen te volgen of hun plannen te verstoren. Probeer dit altijd samen te doen met buurtbewoners en doe het alleen als het veilig is. Breng jezelf niet in gevaar.

Het is niet toegestaan om in de app-groep vragen te stellen. Ook niet achteraf zoals: Wie heeft gisteren gezien dat, of weet iemand van wie deze hond is ect.

Het is echt op actueel verdachte situatie’s. Vragen kunt u altijd stellen via een prive bericht direct aan de beheers van de groep.

Buurtpreventie Notarisappel-oost.
BP Notarisappel-oost is op 26 september 2016 van start gegaan door het ondertekenen van de intentieverklaring en onthullen van het bordje “Attentie Buurtpreventie” . BP Notarisappel-oost omvat 144 woningen waarvan 74% meedoet aan de WhatsApp groep.
BP Notarisappel-oost was de tweede buurpreventie van Passewaaij!
 
Welke woningen vallen onder BP-oost ?
Notarisappel tot en met de Elstar, aan beide zijden van de weg, plus Wijnkers
 
Buurpreventie Notarisappel-oost heeft 3 coördinatoren:
Hans Burger – Tel 06-22036556
Michel van Winsen
Joost Turkenburg
 
Aanmelden kan het gemakkelijkste via dit contact formulier ,dit kunt u ook gebruiken om vragen te stellen aan de coördinator.
 
Buurtpreventie Notarisappel-west.
BP Notarisappel-west is gestart op 19 maart 2018. Aan deze groep doen 144 bewoners mee verdeeld over Notarisappel en de tussenliggend straten.
 
Buurpreventie Notarisappel-west heeft 2 coördinatoren:
Reinier van der Seijs – Tel 06-27139286
Rob Banis – Tel  06-22566692
 
Aanmelden kan het gemakkelijkste via dit contact formulier ,dit kunt u ook gebruiken om vragen te stellen aan de coördinator.