Sportvelden

Tennis en Padel baan
TennispadelridderweideRidderweide is dé padel- en tennisvereniging in Tiel waar sportiviteit en gezelligheid de boventoon voeren. Je speelt bij ons de twee mooiste racketsporten: padel en tennis. Plezier in sporten is bij ons belangrijk. Dat zie je dan ook terug op de baan en tijdens alle activiteiten die we het hele jaar door voor jong en oud en voor tennissers van alle niveaus organiseren op onze twee padel- en vijf tennisbanen. De Ridderweide is in mei 1960 opgericht, inmiddels dus ruim 60 jaar geleden. Tijdens competities, toernooien en drukke avonden en weekenden is de bar in het rookvrije clubhuis geopend. Kom na het spelen gerust langs voor een hapje en een drankje. 

 

RKTVC

RKTVCRKTVC is de afkorting van Rooms Katholieke Tielse Voetbalclub en is opgericht op 4 januari 1951. De clubkleuren zijn blauw-wit. Het wedstrijdtenue bestaat uit een blauw shirt, witte broek en rode kousen. 

RKTVC heeft momenteel 600 leden verdeeld over 30 jeugd- , 1 dames- en 4 senioren teams. Het eerste elftal speelt in de derde klasse. De selectie jeugdteams spelen op hoofdklasse of eersteklasse niveau. Bij de selectieteams staat resultaat voorop. De andere teams spelen natuurlijk ook om de winst, maar plezier en gezelligheid voeren hier de boventoon.